Suna acum! 0770  322483  /  031  4247524

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00, Sambata: 09:00 - 13:00Termeni si Conditii

Va multumim pentru vizitarea magazinului nostru! Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de mai jos, pentru ca orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii.

S.C. Vilka Auto S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI

ePieseDacia.ro este denumirea comerciala a S.C. Vilka Auto S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Iuliu Gall NR. 4, Sectror 5, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/10510/2007 cod unic de inregistrare fiscala RO21839251.

1. Definirea termenilor utilizare

 • Vanzator – epiesedacia.ro precum si alte domenii care apartin S.C. Vilka Auto S.R.L..
 • Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
 • Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre S.C. Vilka Auto S.R.L. (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre S.C. Vilka Auto S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
 • Servicii: servicii comerciale electronice furnizate prin intermediul Paginii Web, care permit Utilizatorului sa achizitioneze orice Produse oferite spre vanzare prin utilizarea exclusiva de mijloace electronice;
 • Inregistrare: procedura de creare a unui Cont;
 • Cont: registru electronic pastrat pentru fiecare Utilizator in parte de S.C. Vilka Auto S.R.L. ce contine oricare si toate datele privitoare la Utilizator, furnizate de acesta cu ocazia Inregistrarii, asa cum sunt completate si modificate de la o perioada la alta, inclusiv informatii privitoare la activitatea Utilizatorului pe Pagina Web, ce poate fi accesat prin intermediului e-mail-ului si al parolei astfel incat Utilizatorului sa ii fie permis sa revizuiasca Continutul si utilizarea Serviciilor;
 • Client sau Utilizator: o persoana fizica sau o persoana juridica care a dobandit accesul la Pagina Web si implicit la Serviciile oferite de acesta ca urmare a crearii unui Cont;
 • Continut: oricare si toate imaginile statice ori dinamice, descrierile, textele si/sau multimedia, precum si orice alte elemente publicate pe Pagina Web sau facand parte din orice e-mail sau alta forma de comunicare trimisa de (numele firme) catre Utilizator;
 • Cookies: mici fisiere text care sunt stocate in scopul mentinerii sesiunii Utilizatorului (dupa logare), astfel incat Utilizatorul sa nu fie nevoit sa tasteze adresa sa de e-mail si parola pe fiecare pagina a Paginii Web, precum si pentru crearea statisticilor privitoare la vizualizari, pentru afisarea de anunturi publicitare on-line al caror continut sa fie cat mai apropiat posibil de interesele Utilizatorului si pentru a crea sondaje web si a le proteja impotriva votului multiplu din partea aceleasi persoane;
 • Comanda: document electronic ce reprezinta o forma de comunicare intre S.C. Vilka Auto S.R.L. si Utilizator prin intermediul caruia S.C. Vilka Auto S.R.L.  isi da acordul asupra livrarii Produsului/Produselor comandate si Utilizator isi da acordul sa primeasca acel/acele Produs/Produse, precum si sa il/le plateasca;
 • Date cu Caracter Personal: orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 • Produs: un bun ce este oferit spre vanzare pe Pagina Web si care poate fi achizitionat de catre Utilizator in conformitate cu regulile de vanzare stipulate in prezentele Conditii Generale;
 • Contract de Vanzare: contractul incheiat intre S.C. Vilka Auto S.R.L.  si Utilizator cu privire la vanzarea unuia sau mai multor Produse in conformitate cu prezentele Conditii Generale, precum si cu respectarea Ordonantei de Urgenta nr. 34/ 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („Ordonanta”);
 • Cos de Cumparaturi: instrument electronic disponibil pe Pagina Web, care permite Utilizatorilor sa adauge unul sau mai multe Produse pe care intentioneaza sa le achizitioneze; adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi nu atrage dupa sine rezervarea automata a Produsului;
 • Ordonanta: Ordonanta de Urgenta nr. 34/ 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

2. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, S.C. Vilka Auto S.R.L. Acesta este proprietatea, S.C. Vilka Auto S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei, S.C. Vilka Auto S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia.

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. Vilka Auto S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. Aceste date nu vor fi facute publice.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. S.C. Vilka Auto S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidential si sunt pastrate in conditii de securitate, conform legii si vor fi utilizate numai in scopul stabilit de comun accord. Cumparatorul are posibilitatea sa actualizeze/ modifice orice informative cu character din pagina site-ului, sectiunea “Contul meu". Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept numai cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Plasarea unei comenzi sau crearea unui cont, reprezinta accordul Cumparatorului (a carui calitate a fost satbilita anterior) pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata. Daca Cumparatorul nu este interest de aceste informatii transmise pe e-mail, el are posibilitatea ulterior sa modifice adresa inregistrata si sa filtreze mesajele pe care va dori sa le primeasca in continuare din partea Cumparatorului.

S.C. Vilka Auto S.R.L. are implementat un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului www.epiesedacia.ro.

S.C. Vilka Auto S.R.L. mentioneaza ca vor fi respectate drepturile conferite prin:

Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.

Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

5. Pret

 • Preturile prezente pe site includ TVA (19%).
 • Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei.

6. Limitarea responsabilitatii

S.C. Vilka Auto S.R.L. 

 • nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune rezultate din utilizarea informatiilor de pe site-ul  www.epiesedacia.ro
 • nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.
 • isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.
 • nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care informatiile aparute pe acest site nu vor indeplini toate cerintele utilizatorilor  si nici pentru situatia in care calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de utilizator prin intermediul site-ului.
 • nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
 • isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.
 • Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.
 • Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si S.C. Vilka Auto S.R.L. nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

7. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.Livrare

Livrare

Oferta Speciala

Amortizoare Duster - ePieseDacia.ro

Parerea Ta Conteaza!

Bujii Incandescente Originale

Am primit bujiile, va multumesc pentru seriozitate si corectitudine, succes in continuare.
Mai Mult ->


Pachet Revizie

Seriozitate si promptitudine, o sa apelez ori de cate ori o sa am nevoie. Dintre cei mai buni.
Mai Mult ->


Multumesc VILKA!

Via Facebook "Foarte prompti la livrare cat si la returul unor piese care nu se potriveau modelului meu de autoturism. Voi mai apela cu...
Mai Mult ->