Suna acum! 0770  322483    

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00.

Strada Daracului 9C, Sector 4, Bucuresti.

Cost livrare prin curier: 25 lei.

Livrare GRATUITA pentru comenzile de peste 500 lei.RATE

RATE FARA DOBANDA

Daca aveti un Card de Credit emis de una dintre bancile cu care Societatea noastra are o conventie de colaborare, atunci aveti posibilitatea sa platiti comanda dvs. cu Cardul de Credit in maxim 4 rate fara dobanda.

Sunt acceptate urmatoarele carduri/banci :

  • CardAvantaj - Credit Europe Bank
  • BonusCard - Garanti Bank
  • StarBT - Banca Transilvania
  • BRD Allinclusive - BRD
  • AlphaCard - Alpha Bank
Atat pentru plata cu cardul bancar de debit cat si pentru plata cu cardul de credit in rate fara dabanda, in procesul de trimitere al comenzii, cand ajungeti la alegerea modalitatii de plata, selectati optiunea MobilPay Plata cu Cartea de Debit/Credit, dupa care apasati butonul "Continua", dupa revizuirea comenzii si a datelor dvs. apasati butonul "Plaseaza Comanda", in acest punct veti transferat catre procesatorul de plati MobilPay - Netopia, unde veti introduce datele cardului dumneavoastra.
 
Dupa introducerea datelor cardului, acesta va fi recunoscut de sistem ca fiind un card de credit si veti putea selecta numarul de rate dorite, maximul acestora este de 4.
 
Platile online sunt securizate cu 3D Secure.


Livrare

Livrare

Parerea Ta Conteaza!

Multumesc Epiesedacia.ro

Este prima comanda pe care am facut-o la epiesedacia si sunt foarte multumit. Piesele au ajuns repede, le-am montat si totul e ok. Recomand...
Mai Mult ->


Seriozitate si proptitudine, calitate.

Un magazin serios, piese de calitate, de asemenea d-ul Stefan amabil si prompt, recomand cu incredere. Sanatate multa d-ule Stefan!
Mai Mult ->


Profesioni?ti, RECOMAND!

Profesionalism! Mi-au identificat rapid reperul pe care il c?utam fara succes, neavand un cod de produs. Piesa s-a dovedit cea corect?, pretul a fost...
Mai Mult ->